International Committee to Save

the Archeological Sites of Pasargad

 

 

 

Link to English Section

 

   يبانيه ها  |   آرشيو  پاسارگاد  |  آرشيو خبرها  |  مقالات   |   آرشيو هنر و ادبيات   |   آرشيو تاريخ  زدايي   |   ديداري ـ  شنيداري  |   |  تماس |  جستجو   پيوند به صفحه اصلی

   25   بهمن 1386 (2546 سال پاسارگارد)  14 فوريه 2007      +++++          کميته نجات پاسارگاد هيچ گونه وابستگی سياسی و مذهبی ندارد

 

 

برای جلب توجه مردم  و گرفتن رای

عامل آبگيری سد سيوند و کسی که خانه و آرامگاه کوروش بزرگ را در خطر تخريب قرار داده خودش را فرزند کوروش می خواند!!

از مصاحبه کورش صحتی با کورش زعيم

پرسش: شما مشارکت مردم را در انتخابات چگونه ارزیابی می کنید؟

کورش زعیم: من تصور می کنم که شرکت در انتخابات مجلس هشتم حتا بسیار کمتر از آمار واقعی انتخابات ریاست جمهوری نهم خواهد بود. من پیش از تصویب قطعنامه سوم شورای امنیت، آمار احتمالی شرکت در انتخابات را حداکثر 30% تخمین می زدم، ولی اکنون تصور می کنم که بسیار کمتر خواهد بود. نگرانی شدید دولت از عدم مشارکت مردم از آنجا معلوم می شود که دولتی که دشمنی و انزجارش از تاریخ کهن ایران و فرهنگ ایرانی در همه عملکردش آشکار بوده و همه جهان را از نابودسازی میراث تاریخی و فرهنگی ایران آزرده کرده، اکنون خود را فرزند کورش می خواند و از فرهنگ کهن و غنی ملت ایران سخن می گوید، یعنی برای کشاندن مردم به پای صندوق های رای، حتا حاضرند باورهای خودشان را وارونه جلوه دهند. همچنین، انتشار اخبار دروغ درباره پیروزی ایران در رابطه با گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی باعث افت بیشتری در گرایش مردم به شرکت در انتخابات خواهد شد.

در هر حال، جناح نظامی گرای حاکم که نهاد اجرایی را به دست گرفته، درآمد و اقتصاد کشور در کنترلش است، نفوذ زیادی در قوه قضاییه پیدا کرده، اکنون مصمم به تسخیر اکثریت دو سوم مجلس است تا بتواند لایحه های ویژه خود را بدون نگرانی از دخالت شورای نگهبان بگذراند. این آغاز کنار رفتن روحانیان شورای نگهبان از دخالت در امور اجرایی خواهد بود و متعقبا من تصور می کنم که روحانیان از همه پست های اجرایی کنار گذاشته شوند.

پرسش: با توجه به نظارت استصوابی و رد صلاحیت های گسترده، آیا اصلاحات پارلمانی امکان پذیر است؟

کورش زعیم: این بار نظارت استصوابی توسط خود دولت انجام گرفت و شورای نگهبان به حاشیه رانده شد، زیرا جناح حاکم اصرار دارد که اکثریت قاطع مجلس را بدست گیرد و کسانی را به مجلس بفرستد که زمینه مردمی نداشته و کاملا فرمانبردار باشند. بنابراین، کیفیت این مجلس بسیار پایین خواهد بود، ولی دستکم هرچه را بدهند تصویب خواهد کرد.

من این مجلس را یک نقطه عطف و دوراهی سرنوشت در برابر جمهوری اسلامی می بینم. یا اینکه مجلس روش ستیزگری را که جناح نظامی گرای حاکم آغاز کرده پیش خواهد گرفت و کشور را بزودی به آشوب و خیزش مردمی خواهد کشاند که ممکن است منجر به درگیری های مرزی زیادی هم با خواهد شد. یا اینکه این بار این مجلس خواهد بود که جام زهر را خواهد نوشید و آن کاری را که مسببان این شرایط مزمن بحرانی بوجود آورده اند، خنثی خواهد کرد. من گزینه دوم را بیشتر محتمل می بینم.