|
سه پرسش در ا رتباط با سال «محیط زيست و ميراث طبيعی ايران»:
امیل ايمانی نويسنده و مفسر سياسی
1ـ امسال بنياد ميراث پاسارگاد، در جهت جلب کمکی ملی و جهانی به حل بحران هراس انگيزی که سرزمين مان را از نظر محیط زيست در خود گرفته، سال 1389 را «سال محیط زيست و ميراث طبيعی ایران» نام گذاشته است. شما با اين حرکت موافقيد؟ اميل ايمانی : کاملا موافقم. بدلیل بی توجهی سیاست ورزان ناآگاه و بر سر کار آمدن افراد غیر متخصص در صدر مشاغل محافظت از محیط زیست, بر ما واجب است که توسط این نامگذاری و ایجاد شبکه های اطلاع رسانی, توجه ایرانیان دلسوز و همچنین جهانیان را به این امر جلب کنیم.
2 ـ چه کارهایی حاضريد در جهت جلوگیری از آلودگی محیط زيست و ميراث طبيعی سرزمين مان بکنيد؟ اميل ايمانی : هر کاری از دستمان برآید, باید انجام داد. در مرحله ی اول آگاهی دادن به مردم در باره ی عواقب بی توجهی به محیط زیست و تخریب آن بدون در نظر گرفتن آینده و آیندگان. واین که میراث طبیعی از افتخارات هر ایرانی بشمار میرود و می تواند در آینده نیز با رواج گردشگری وباز کردن راه جهانیان به ایران از نظرمادی و معنوی کمکی شایانی محسوب شود.و از افتخارات فرزندانمان باشد. خبر رسانی، نوشتن مقاله, مطرح کردن وضعیت وخیم میراث طبيعی وبی توجهی به مراقبت ومحافظت از آنها و سپس تشکیل گروههای داخل کشوری که تا تشکیل یک کمیته رسمی در ایران بتواند تا جایی که امکانات اجازه می دهد مشکلات را بررسی ودر رفع آن بکوشد.
3 ـ چه سفارشی برای مردم و کوشندگان محیط زيست داريد؟ اميل ايمانی : از مردم میخواهیم که با اطلاع رسانی و تماس با گروههای مربوطه در حفظ و مراقبت از میراث خودشان بکوشند و در نظر داشته باشند که حفظ محیط زيست و میراث طبیعی و رفتار با آنها نشانه تمدن و تربیت آنهاست و به فرزندانشان نیز این امر را بیاموزند. از کوشندگان نیز خواهش میکنیم اولویت را در بهتر نمودن اوضاع مراقبت از میراث طبيعی بدانند و از هیچ کوششی در این راه فروگذار نکنند.
کميته بين المللی نجات پاسارگاد
|