International Committee to Save

the Archeological Sites of Pasargad

 

             يبانيه ها | آرشيو مطالب  پاسارگاد | آرشيوخبرها | مقالات | آرشيو هنر و ادبيات | آرشيوتاريخ زدايي | ديداري ـ شنيداري | و آرشيو هاي ديگر      بازگشت به صفحه اصلی

 

 

 

سازمان ميراث فرهنگی برخلاف حرف ها و وعده هايش به ورود گردشگران علاقه ای ندارد

 

عضو هيات مديره‌ي جامعه‌ي تورگردانان ايران گفت: معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با تحقق نبخشيدن به وعده‌ها نشان مي‌دهد، به ورود گردشگر به كشور علاقه‌اي ندارد.

احمد سبط حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: درحالي‌كه رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري همواره درباره‌ي تقويت تورهاي ورودي به كشور صحبت مي‌كنند، اما ديده مي‌شود كه معاونت گردشگري اين سازمان در اين راستا گامي برنمي‌دارد.

او ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از سال گذشته قرار بود، 50 درصد هزينه‌ي تبليغاتي دفاتر خدمات مسافرتي را كه گردشگر جذب كرده‌اند، به آن‌ها پرداخت كند، اما با وجود تصويب آن، از سال گذشته تاكنون اين هزينه پرداخت نشده است.

وي افزود: جامعه‌ي تورگردانان همراه تعدادي از آژانس‌هاي توريستي غير عضو، همواره تلاش و براي ايران تبليغ مي‌كنند و مي‌كوشند، تصوير ايران را مثبت نشان دهند تا چند نفر را به كشور جذب كنند؛ اما بخش دولتي و معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، قدمي در اين راستا برنمي‌دارد و اين موضوع كاملا مشهود است.

اين تورگردان اظهار داشت: اگر سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري قصد دارد، براي اين صنعت گامي بردارد، مهم‌ترين آن، حمايت از تورگردان‌هاست و نمي‌دانيم، چه زماني مي‌خواهد اين كار را انجام دهد.

وي گفت: اقداماتي كه ازسوي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري صورت مي‌گيرد، نشان مي‌دهد كه اين افراد نمي‌خواهند، تور ورودي اجرا شود و بيشتر تمايل دارند، تور خروجي برگزار شود، چون معمولا با دفاتر خدمات مسافرتي كه در بخش تورهاي خروجي فعاليت دارند،‌ ارتباط برقرار و نشست برگزار مي‌كنند.

عضو هيات مديره‌ي جامعه‌ي تورگردانان ايران در اين‌باره به بيان مثالي پرداخت و افزود: معاونت گردشگري با آژانس‌هاي توريستي كه در تونس فعاليت دارند، نشست‌هايي را برگزار مي‌كند، درحالي‌كه تونس براي ايران، مقصد خروجي گردشگر محسوب مي‌شود و اين درحالي است كه زمان ديدار و نشستي به تورگردان‌ها نمي‌دهند يا به‌سختي اين وقت را تعيين مي‌كنند.

او بيان كرد: اين معاونت همراه تعدادي از آژانس‌هاي توريستي، همايش‌هايي را برگزار مي‌كند كه چندان اثربخش نيستند و با اين همايش‌ها، گردشگر به ايران نمي‌آيد، بلكه زماني گردشگر به كشور مي‌توان جذب كرد كه از اهرم‌هاي قوي استفاده و از تورآوران حمايت شود.

وي در ادامه به طرح اين پرسش پرداخت كه آيا با برگزاري همايش‌هاي متعدد و هزينه كردن در اين همايش‌ها كه آژانس‌هاي تورگردان در آن حضور ندارند، مي‌توان گردشگر جذب كرد و به وضعيت ورود گردشگر سامان بخشيد؟!

سبط حسيني اظهار داشت: ما از اين شرايط ناراحت هستيم و تغيير روش فعاليت معاونت گردشگري را مي‌خواهيم؛ چرا كارهايي در اين معاونت انجام مي‌شوند كه در راستاي ديگر سياست‌هاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نيستند؟!

به گفته‌ي او،‌ اگر مسؤولان سازمان به اين صنعت و توسعه در آن علاقه دارند، بايد با كشورهاي ديگر، ارتباط‌هاي فرهنگي برقرار كنند. به تورآوران بايد توجه و از آنها حمايت شود، اين افراد تا چه زماني با وضع مالي موجود، چراغ صنعت گردشگري را مي‌توانند روشن نگه دارند.

وي تاكيد كرد: مطرح كردن اين موضوع‌ها، اعتراض محسوب نمي‌شود، بلكه نارسايي‌هاي اين صنعت است كه به آن‌ها توجهي نمي‌شود.

سبط حسيني با اشاره به گرايش راهنمايان تور به فعاليت‌هاي ديگر، افزود: اين راهنمايان سرمايه‌هاي صنعت گردشگري‌اند و بايد حمايت شوند، درحالي‌كه به آنها توجهي نمي‌شود و اين افراد به فعاليت‌هاي ديگري مي‌پردازند.

وي اضافه كرد: همه‌ي درآمد خود را در اين صنعت صرف مي‌كنيم، درحالي‌كه گردشگري متوليان ديگري دارد كه به مباحث اصلي و مشكلات آن توجهي ندارند. كشورهاي ديگري از فرصت‌ها استفاده مي‌كنند و زمينه را براي توسعه‌ي اين صنعت و برقراري ارتباط بيشتر با دنيا فراهم كرده‌اند، درحالي‌كه ما كاري مي‌كنيم كه اين ارتباط‌ها قطع شوند.

http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-994601&Lang=P