International Committee to Save the Archeological Sites of Pasargad |
|
يبانيه ها | آرشيو مطالب پاسارگاد | آرشيوخبرها | مقالات | آرشيو هنر و ادبيات | آرشيوتاريخ زدايي | ديداري ـ شنيداري | و آرشيو هاي ديگر
تصميم گيری درباره سد سيوند به هفته آينده موکول شد
خبرگزاري ميراث فرهنگي_ گروه ميراث فرهنگي_در نخستين جلسه رسيدگي به پرونده آبگيري سد سيوند در ديوان عدالت اداري، تصميمگيري درباره اين پرونده و خواسته انجمنهاي حاضر در جلسه، به هفته آينده موكول شد.
"محمدعلي دادخواه"، وكيل پرونده شكايت مردمي از آبگيري سد سيوند گفت: «بعداز عدلههاي زيادي كه براي اين پرونده آورده شد، بازپرس شعبه تصميمگيري درباره پرونده را به يك هفته آينده موكول كرد.»
وي به ميراث خبر افزود:« يكي از مواردي كه بازپرس بر آن تاكيد داشت مطابقت امضاء بيشاز 1000 نفري بود كه در پرونده قيد شده است و به شكايت شخص خودم اين اشكال كه آنها در جلسه حضور ندارند برطرف شد.»
نخستين جلسه رسيدگي پرونده شكايت مردمي از وزير نيرو و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري درباره آبگيري سد سيوند امروز 12 تير 86 با حضور وكيل پرونده و جمعي از اعضاي انجمنهاي غير دولتي در محل شعبه 9 بازپرسي ديوان عدالت اداري دادسراي عمومي تهران برگزار شد.
http://www.chn.ir/news/?section=2&id=39903
بازپرسی از شاکيان پرونده سد سيوند رسما آغاز شد
اكنون بيشاز 5 ماه از طرح شكايت ميگذرد و در حالي كه سد سيوند آبگيري خود را اوايل امسال آغاز كرده، به تازهگي دادسراي عمومي رسيدگي به اين پرونده را در دستور كار خود قرار داده است.
"محمدعلي دادخواه"، وكيل پرونده شكايت مردمي از آبگيري سد سيوند پيش از آغاز جلسه در گفتگو با خبرنگاران گفت: «طرح اين شكايت در راستاي جلوگيري از آبگيري سد سيوند بود كه در حال حاضر اين زمان را از دست دادهايم.»
وي گفت: «با توجه به اين موضوع كه اداره حقوقي قوه قضاييه شكايت مواردي كه باعث خسارت و لطمه به ميراث فرهنگي ميشود را در زمره واجبات ديني ذكر كرده و آن را همانند امر به معروف و نهي از منكر ميداند؛ و با توجه به اصل هشتم قانون اساسي اين موضوع وظيفه دولت به مردم و مردم به دولت طلقي شده، اين شكايت تقديم دادگاه ديوان عدالت اداري شده است.»
در اين شكواييه از كوروش كبير با اشاره به آنچه در قرآن مجيد و عهد عتيق آمده است، ناجي انسانها معرفي شده و انجمنهاي ميراث فرهنگي با اشاره به اين موضوع كه منشور كوروش در سر در سازمان ملل نسب شده است، خواستار توجه بيشتر به اين اثر جهاني شدهاند.
تا كنون محمدعلي دادخواه در پي حمايت از ميراث فرهنگي وكالت چندين شكايت مردمي را در اصفهان و كرمانشاه دنبال كرده است كه موضوعاتي از قبيل مترو اصفهان، جهان نما و پتروشيمي كرمانشاه كه در مجاورت بناي بيستون ساخته ميشد، از آن جمله است.
براي اين شكواييه حدود 2100 نفر توماري را كه در آن به صراحت مخالفت با آبگيري سد سيوند قيد شده است را امضاء كردند.
در اين جلسه تعدادي از انجمنهاي مربوط به ميراث فرهنگي و محيط زيست نيز حضور داشتند كه در راهرو دادسرا، در انتظار نتيجه بازپرسي بودند.
در ابتداي جلسه امروز بازپرس شعبه 9، پيش از آغاز جلسه خواستار خروج خبرنگاران از اطاق شد.
همچنين در اين جلسه از كساني كه تومار را امضاء كرده بودند خواسته شد تا با كارت شناسايي در جلسه حضور داشته باشند و همچنين بازپرس شعبه خواستار حضور 935 اسم اول كه تومار را امضاء كردهاند شد.
همچنين در ادامه اين جلسه، بازپرس شعبه 9 از تمامي نمايندگان انجمنهايي كه در راهرو دادسراي عمومي ايستاده بودند خواست تا محل دادسرا را ترك كنند.
رسيدگي به اين پروند همچنان ادامه دارد.
http://www.chn.ir/news/?section=2&id=39899